Mindennapok meséi

Amikor

Amikor nem szimplán rossz napod van, hanem folyamatosan követik egymást a rossz napok, sőt hetek… Amikor azt hiszed, nem lehet rosszabb, de még mindig pofozgat az élet… Amikor nem elég, hogy vannak, akik szeretnek és melletted állnak… Amikor valami majdnem sikerül, aztán mégsem, és kevés biztatásnak a “legközelebb valószínűleg te következel”… Amikor már a csak… Tovább »

Angyalfütty

Hannáék idén is gőzerővel készülnek a Tűzvirág-premierre. Ez azt jelenti, hogy március elejétől április 28.-ig, az első előadásig a heti háromszori próbán kívül a péntek-szombat-vasárnap a főpróbáké. Nincs külön program, nincs kirándulás. Munka, áldozat, alázat. Hannának ment is eddig zokszó nélkül, sőt, tavaly sírdogált is a premier után, kiüresedett, azt mondta, sajnálja, hogy vége. 🙂… Tovább »

Nem szól már a hegedű

Egy év hat hónap – eddig tartott Hanna hegedűs pályafutása. Emlékszem rá, amikor 2015 nyarán kijelentette, hogy ő hegedülni szeretne. Mondtam neki, jólvanlányom, ha még szeptemberben is hegedülni akarsz, elviszlek a zeneiskolába. Gondoltam, úgysem lesz abból semmi. De lett.  Bejutott. Szerette, gyakorolt. Ügyes volt, szóba került, hogy első után rögtön a harmadik évfolyamban folytathatná. Aztán… Tovább »

Jövőkép

Hannával beszélgettünk, mi szeretne lenni, ha nagy lesz. – Hát táncos. Ha nem vesznek fel a főiskolára, akkor virágkötő. Kész. Középút nincs. 😀    Kimázolva egy Tűzvirág-fellépés után. Színpadon egyébként jól mutat. 🙂... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!