Mindennapok meséi

Szomorú fénykép

Ármin rohant ki a nappaliból, majd, míg én elmentem a szoba másik sarkába, már jött is vissza. Megtorpant. -Anya, én úgy megijedtem… Mert az előbb még itt álltál, mikor jöttem vissza, akkor meg már nem voltál itt. Olyan volt, mint egy szomorú fénykép. Megijedt, hogy én leszek az életében a következő volt-nincs ember… 🙁... Tovább »

Álmos beindult

Álmos gyártja az aranyköpéseit. Ma például: –  Miért van az emberek fogán zsinór? – Az a fogszabályzójuk, fiam. *** – Nagyon rossz lehet a kutyáknak. – ? – Mert amikor kakilnak, nem törli meg utána senki a feneküket. – … *** – Anya, a fodrász bácsinál ma nagyon sok haj volt. Annyi haj volt, hogy… Tovább »

Büdös

Álmos: – Aki beteg, annak büdös a szája? -…ööö… igen, elképzelhető. – És miért? – A baktériumok miatt – Szünet, szinte hallom, ahogy gondolkodik. – Akkor most már tudom. A baktériumok büdös lények.... Tovább »

Jövőkép

Hannával beszélgettünk, mi szeretne lenni, ha nagy lesz. – Hát táncos. Ha nem vesznek fel a főiskolára, akkor virágkötő. Kész. Középút nincs. 😀    Kimázolva egy Tűzvirág-fellépés után. Színpadon egyébként jól mutat. 🙂... Tovább »

Álmos és a halál

– Hol van most a papa? – A mennyországban. – Az hol van? – Fent, a csillagok között. – És lát minket? – Persze, szerintem igen. – De csak akkor lát, amikor nincs felhős… *** – Mama, te sajnálod a papát? – Igen, sajnálom – mondja anyukám. – Én nem sajnálom, mert én még nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!